Чому нiяк не скiнчиться вiйна

Чому у нас ніяк не скінчиться війна? –
питає донька у солдата-тата.
Як довго ще лякатиме вона?
І запитань таких в останній час багато…

Чом нашу землю „брат“ окупував?
Чом кулі свищуть і снаряди рвуться?
Чом сотні молодих людей з армійських лав
додому вже ніколи не вернуться…

Кому потрібна клята ця війна?
Давайте спробуєм спокійно міркувати.
Тому, кому сьогодні вигідна вона,
війна для кого ніби рідна мати…

Хто за рахунок сотень тих смертей
відволіка увагу у російського народу.
Затягує у штучний вир псевдоідей
та душить власну думку і свободу.

Та ця війна на руку й іншій стороні,
отій, що українство оббирає.
Що множить свої статки на війні,
на крові і смертях кишені набиває.

Бо знає підле свинство, що війна
то ширма для корупції і зиску.
Їх підлий інструмент лише вона,
це важіль спекуляції і тиску.

А тому, щоб закінчити війну,
нам мало знищить різних недоросів.
Свою потрібно нечисть скласти у труну.
Нам треба знищить власних кровососів!

14.03.2016


Рецензии