Валентин В. БугРим Загадка посетителя и официантки

Валентин В. БУГРИМ (віршоверсія)

ЗАГАДКА ВІДВІДУВАЧА й ОФІЦІАНТКИ ...
(Кафе-Меню-Офіціантка – Загадка)

У першоліпший день Весни,
Природи нашої краси,
що є початком оживання,
Душі і Тіла нуртування,
Я у кафе заходжу
й очима все обводжу.
Оф’ціантку Я гукаю
і собі дещо замовляю:
Мені стаканчик риби
та лише не ставриди,
і двійку ”задом-задом“,
щоби було все ладом.
І ще – дай “пів-Росії”
та тільки без «месії» ...
Чи все Ви зрозуміли,
що ми тут гомоніли?
І як Вас називати
й чи довго ще чекати?
«Дванадцять зви стоячих
і шість додай лежачих»!

Отак дівча сказало
й метнулося по залу...

Хто Загадку відгадає,
тому все це виставляю ...
І Сюрпрайз Офіціантки –
у Загадці фігурантки ...

1 березня 2016 р. Кафе «Два гус...и» м. Київ. 12:00 …


Рецензии