Сховалось сонце вже за обрiй...

 
           ***
Сховалось сонце вже за обрій,
Схил неба тьм"яно червонів,
Летів жаданий, мирний спокій,
Де виснув гамір міста й пил.
Приємний вечір, як ніколи,
Напрочуд, сонячний весь день,
Шпаки сьогодні на тополі
Співали нам своїх пісень.
Це ж треба так усіх завести?!.
Сама сіренька і мала...
Щоб голову піднять, завмерти,
І зрозуміть-прийшла весна...
 
           ***


Рецензии