Музика байка

Лише з віддалинь
Бачиться вилике
Де в музиці є
Сильна таєна
І лебеді там
Сіли у джерельце
Дві долі біле й
Чорне в мелодії
Заблудші душі
Де чуються віки
Як мориво вони
Пливуть красиво
Дві долі різні на віки
У музиці живуть де
Милодійная вимова
У конфорті і афоризмом
Чутно в роздумі сумнім
І музика велична на віки
В облозі де чутно проміжок
Віків а лебеді литять у
Вирій і музику розносять
На вкруги у шумі трав
І шумі рік і таена у кольорі
Прикраснім либідкою ми
Бачим руку пензля і
Музика десь чується
Різка лиш в музиці
Єтиле осяйне де сокровене
В мелодії десь чуються віка
У білому і чорному сплетіні
Де чутна музика сумна
І лебеді на воду сіли
Лиш музика техенька там
Ігра і гіркотою в сумі і печалі
Ледідь той білий із далля
Ми чуем веселіт слова в мовчанні
У музиці спокійно чути плач
І мелодійно музика та льється
За душу пробира слова
Де лебіть чорний в мариві
Несеться і воду пье із
Джерела де чуеться не
Звично у зажурі у макості
Полон величнії слова
У музиці свої є перепони
У піклувані довгії роки
Де коршуни литять і не
Згасають над білим
Лебедим вони кружляють
Де в музиці є щось тривожне
І гірке а лебідь чорний над
Лебідкою кружляє в мелодії
Забутії слова ми чуем різні
Сили проминисті класичнії
Мотиви у музиці велике сокровене
Де чуються століття і віки
Лиш коршуни кружля над
Нмми в прекраснім розчерком пера
Ді долі біла чорна у кольоровім
Тім визнані два лебеді кружляють
В музиці століть шукаючи прихистку
У мовчанні зітхають і на протязі
Століть та музика звучить
Так малотонно ніколи не
В мира вона !!!!!!!!!!!!!


Рецензии