На однiй хвилi

Хтось носить за плечима кілограми образ і докорів, а в когось тільки свобода та гори. Ти б ніколи не зустрів свого бажаного "Щастя", якщо б не був залежний від нього та хронічно хворий.

Для більшості почуття абстракне поняття, яке бачать за метр від себе і воно чуже.
А ти дихати без всього не можеш.Тепер вони захищають, коли хочуть вбити ножем.

Перев'яжеш серцеві м'язи блакитною стрічкою, нехай будуть з небом на одній хвилі.
Перед тобою стіни змуровані власноруч. Ти тепер слабкий та безсилий.


Рецензии