Остан й лист

ательница
-1ч-
Останій лист
Що я писала
Тобі в печалі
І журбі але тоді
Яще не знала
Що ти зітхаеш
В далені коли ти
Хтів я не хотіла
Не чути і не бачити
Тебе і літнім днем
Тебе я не просила
І лиш лишаеться одне
Найти кохїання рідне
Миле душі і серцю і
Думкам як хочеться
Знайти все ціли
Цим беззолабирним словам
-2ч-
Останій лист
Моїй душі
Зітхання і прощання
Палить тим сонцим
В бистрині вчирашнеє
Чекання терпінням
Може не добьє
Де ти мое те літо
І знов не проханим
Дощем і кличе
Сильним вітром
Ти йдеш до мене
Та дарма тебе
Я не чикала
Ти хочиш щось
Мені сказать я теж
Поки не знаю
Але не важно
Це мені тебе я вже
Не хочу чути і бачити
І мріятив душі
Я хочу все забути
Ти вбив кохання
І довіру що мала
Я до тебе та дарма
Ти йдеш до мене
І знов мене уже нема
Нема ніколи вже
Не буде ти вмер
У серці і в думках
І вже минулим вітром
Теплим останій лист
Уже згора
Легеньким вітром завіва


Рецензии