Добро

Як добра в душі
Не мае і на серці
Таїш зло не хай
Ти красу ту
Маеш і розумно
Знаеш щось і
Росудливо читаеш
Розуміючи не все
Те велике забуваеш
І чикаеш лиш одне
Про стабільную державу
Вже нема що говорить
На роботу проважають
Десь далеко закордон
Лише ті авторитети
Що спонсірують усе
Величавую державу
Ми вже любим над
Усе лише наші депутати
Думають понад усе
Про роботу і зарплати
І про пенсії усім як
Потрібно поступати
Щоби не образити
Народ діями ті підприемства
Відкривати і зарплати
Повишати і усе всім йти
У народ чи до роботи
Ти чи в дома ти знай
Усі права свої
Конституцію читайти
І вивчай і знати всі
Закони зла на серці
Не тримай


Рецензии