Лог чна думка

З роками розуміеш
Як логіка і думка
Що імпонуе на вкруги
І інтелектом бьє в
Минуле з виликих
Днів счастливих
Свят що можуть
Бути не приемні
Брутальним ризиком
Миттевим і філософськії
Відчуття з роками
Розуміеш те що покоління
Не знано що
Прийдеш в віка


Рецензии