Нам Природа дарувала...

Нам Природа дарувала
Дивовижний  сосен шум!

Спів пташинний гул Вогню
Врежень міх - душевний сміх!

Подих вітру рух думок
Білий гриб лісовичок

Благодать Вселенських Мудр
В силі Духу - Силу Звуку
нам усім і ми усьому!


Рецензии