Светът да гледа изненадан

С нектар от извора на твоите устни
искам като пролетна пчела да се напия.
Едно местенце по снагата ти да не пропусна,
което със целувките си днес да не покрия.

Фонтан от страстните желания да бликне
от дъното на нашите души изстрадали.
Сърцето ти за цял живот да ме обикне...
На нас светът да гледа изненадан...

22.03.2015 г.
(из сборника с любовна лирика "От първо лице", София, 2015 г.)


Рецензии