Сонце-масло

****
Сонце-масло у віконце заглядає
Хвиле-світло ніжно зберігає...

Вогне-слово Рід мій розвиває
Щастям і достатком наповняє!

****
Бринить сльоза
Виблискує роса-вода
В промінні Сонця...

Квітує квітка-рожаниця
Росте життя буя-буття
В фотонних променях Творця!!!

****


Рецензии