Зарядка дитячий

Прокидайтеся, малятка,
Бо на часі в нас - зарядка!
Вигинайтеся, як кішки,
Застеляйте свої ліжка.

Піднімайте рученята -
Вгору-вниз, мої малята.
А тепер поприсідайте,
Як листочки полягайте.

З гарним настроєм, бадьорі
Нумо в крос, а фініш -
                в школі!

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.


Рецензии