М Й

Мій коханий,мій єдиний!
Будь зі мною назавжди!
Не кидай мене у світі,
Де немає доброти.
Доброта-велика сила.
Вибачає все й завжди.
Ти не кидай мене,милий.
Я без тебе нікуди.
Мій коханий,мій єдиний!
Наше щастя-це любов.
Ти не кидай мене,милий,
Бо у нас єдина кров.
Кров-це засіб божевілля,
Кров-це засіб забуття,
А кохання-наша сила,
Наша сила без кінця.


Рецензии