Вниз...

Сумно на душі, і холодно в кімнаті.
Пустота всередині, пустота і зовні.
І твої думки нічого вже не варті.
Бо ніхто їх не чує, там тихо назовні.

Тиша й спокій. Але ж ти кричиш,
Ти чомусь кричиш. Й шукаєш
Тих, хто тебе пізнає. Вже й мовчиш,
Проте ніхто не бачить. Вмираєш...

А чи варто подібності шукати,
Адже все різне поєднується.
Може треба просто помовчати?
Адже гуркіт й тиша з'єднується.

Може треба просто все забути.
Всіх людей від себе відпустити.
І ти зрозумієш, як тобі бути.
Ти зрозуміеш, як легко летіти...
                ... Вниз.


Рецензии