ПРЯМ

Це буде наша затишна осінь,
Це буде найтепліша зима.
Лиш для нас кожний літній промінь,
Розцвіте для нас весна. 

 Ми мрійливо гойдаємось
На крилах дитячої радості.
І самі дітьми залишаємось,
Кружляючи у вальсі закоханості.   

В недалекому майбутньму,
У нас буде свій будиночок, собака,
 І не знайдеться місця поганому,
 Злагода розпливається у ньому, як річка. 

 Ми будемо з тобою грати у шашки,
Читати і слухати музику;
До мене приходитимуть подружки,
 До тебе - друзі " по пивку". 

 А коли буде холодно, зігріємось-
Сплетемо плед з ласкавих слів.
 Під ковдрою заховаємось
І будемо божеволіти від поцілунків. 

 Августськими ночами
Ловити за хвости зорі будемо
І ці чарівні кристали
Зроблять все що ми хочемо.
 
Будемо дивитись в очі одне одному,
Як у Всесвіт безмежний.
Я подарувала свою душу божевільному,
А він- навіженій.   

Ми будемо щасливі,
В океані ніжності купатися.
 Але ми- дві паралельні прямі,
Які ніколи не перетиняються.


Рецензии