Наодинц

А що кохання?
То лише миттєвий спогад,що залишається назавжди.
Важкою ношею здається,
Коли ти сам.
А може й краще?
На самоті ти завжди геніій.
Чого хотів понад усе,
Роби,бери,що заманеться.
Усе твоє.
Не вистачатиме натхнення
лише тобі.
Чарівних спогадів не вистачить,на всі вірші.
І десь лунає,чи то музика,
Чи крик душі.
Назажди будеш пам'ятати
Останні дні.


Рецензии