зараз

невже все це ми заслужили?
невже ми чимось перед світом завинили?
ми були мирні,спокійні,єдині
але все змінилося віднині..

обстріли,кров,сльози
хочеться крикнути "досить!"
нас на шматки розривають
коли в матерях волосся випадають

нас з головою накрила війна
ми не хотіли,вона сама...
тепер на Сході панує біда
вмирають невинні тіла

за що?за що мати плаче
коли в новинах баче
розгромлені будинки,дитячі сади
ні,в цьому невинуваті ми

так хто,хто виновний в тому,
що маленькі діти хочуть додому
що сім*ї повинні блукати
коли будинки ніхто не хоче будувати

навіщо все це,не розумію
я про мир та спокй мрію...
кожна дитина України знає-
в.війні.добра.немає.


Рецензии