Знов до тебе думка лине

І знов до тебе думка лине
В юрбі шукаю поглядом тебе
Без надії віра тихо гине
І по ночам кохання те кляне…

До одної тебе думка лине
Шукає знака у буденного життя,
Вже секунди довші за години
Без тебе наче збожеволів я…

І знов до тебе лине думка
А Серце все нагадує Душі,
Життя без тебе – тільки мука
І не зійде більш крига навесні.

І все до тебе думка лине
Зійшла крига, розтанули льоди
Згадую ті прокляті хвилини
Коли ти наважилась піти…

Той спогад мене більш не покине
Прийде уночі, і зранку не мине.
І знов до тебе думка лине
Як же зміг я втратити тебе?


Рецензии