***

Вось вы сядзіце насупраць экрана,
Маці Радзімы назіраючы казкі,
Што адбыліся пад словамі пана,
Які апранае прэзідэнцкія маскі.

У нашай краіны ёсць гербы і сцягі,
Якія прыйшлі пасля савецкай ўлады,
Яны ў галовах панаставілі дахі,
Пакінуўшы памяць пра вайну і парады.

Зараз мы ўсе, як пры Саветах,
Большасць народа, пад адным кулаком,
Якая схавалася у мроях і мэтах,
Ад свету зачыненых пад каўпаком.


Рецензии
Вельмі цікавы твор. Змястоўна. Спадабалася.

Артур Грей Эсквайр   12.03.2016 02:45     Заявить о нарушении