Gdzie jestes kochanie?

GDZIE JESTES KOCHANIE?
 
Motyle zyja w kazdym twoim slowie,
Nastepnie w moim wnetrzu, w mojej glowie.
Me cialo doslownie faluje w otchlani.
Gdzie jestes, kochanie?

Motyle, motyle, cudowne te chwile,
Kiedy z rozkosza we mnie gracie "wodewile”,
Wtedy uczucie tak rozpala nami..
Gdzie jestes, kochanie?

Ja wiem, motyle w nas wedruja
I tu i tam po ciele sie snuja..
Dlaczego milosc ciagle rani?
Gdzie jestes, kochanie?

Ja prosze, motyle, opuscic me cialo
Doprowadzaja one mnie do szalu.
Nie mam spokoju od tych drani.
Gdzie jestes, kochanie?

06-03-2016

               ***
AP (oryginalna wersja)


Рецензии