Державн д ти

Оті безвинні малюки
Що в дитсадках
А потім в інтернатах
Не знають ласки радості й тепла
Які приносить тільки мати
Шукають рідну душу навкруги
Її не чутно і не видно близько
Ідуть на вулицю вони з туги
Чекають від людей
Тепла й привіту
А багатьом із нас не до снаг
Зустріти їх почути й обігріти
Отак летять їх зими і літа
Не відають куди ж їх доля занесе
Чому ж ти нене кинула мене?
Не залишайте матері
Своїх дітей-
Єдине рідне близьке
Усе життя вони
Шукають вас і кличуть
І серце ваше теж болить і тисне......
Вони тепер усі " державні діти "
Та краще матері
Нема нікого в світі


Рецензии