МАМА

МАМА
Мамо рідна
Мила нене!
Нащо діток ти лишила?
І у цвіті літ по мерла
Залишивши білий сіт
Не в благанна смерть
Тебе забрала...
Матір в горі
Яка тебе сповивала
Хочеться почуть голос
Твій лиш веселий сміх
Дитячий про луна
У памяті її
Дітям хочится
Тебе побочить
На яві ні у ві сені
Залишила ти нас
Дуже рано і ніхто
Не міг тебе спасти
І на серці в нас глибока
Рана поки
Ми жеві -із нами ти!!


Рецензии