Р ДНА МОВА

Як обрїі твоі у ріднім слові
Ідуть в життя в минуле найбуття
І все вилике промислове
Розумним словом йде в
Життя і довго чуть народнії напіви
Великий день веселе свято над усіль
Де всіх багато чути рідну мову
І проміжок наших століть
Державна мова калинова
Яку не в силах промінять
Ні мову а ні рідне слово і
Пісню рідну хочиться повчать
Вумові чутно аффоризми
Державна мова колоситься на вкруги
У колисковій що з дитинства
Як мати повивала і гойдала
І чуеш знов дитячії слова як
Вчить диртину незабути
Рідну мову і пісню рідну
В мудрості слова де
Словом тихим чуеться вимова коріння
Українськії слова
Де словом промовля дитина
Де з покоління в покоління
Державна мова в мудрості
Віків жива


Рецензии