Тет-а-тет з весною

Сповила весняна ніжність,
Щебече пташкою душа,
Чарує квітів білосніжність,
Захоплює в полон краса!

Блакитне небо, щедре сонце,
Дерева, мовби наречені.
Проміння радісно лоскоче.
Літак летить далеко в небі.

І аромат. Він геть п'янить!
Пташина музика лунає.
Це тет-а-тет, чарівна мить, -
Весна зі мною розмовляє. (10.03.2016)

   Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
   Україна, м. Хмельницький


Рецензии