Троянди дим

Троянди і дим в легенях.
Кохання буває лиш раз?
Невже вперше/ востаннє
Я бачив всі зірки в її очах?
Вона так дивно усміхається - чарує.
Волося в косу запліта.
І мовчки щось собі малює,
Я був/я є закоханий в її тонкі вуста.
Холодні руки, але теплий погляд.
Та серце, коли поряд, як струна бринить.
А ти зі мною..
Завжди ти зі мною.
Не залишай мене навіть на мить.
Без тебе день - роки.
З тобою - час, мов навіжений.
Без мене й ти не ти,
І я не я.
Троянди й дим в твоїх, моїх легенях
Кохання таки дивне почуття.


Рецензии