Творче м чстечко

У мальовничому і
Творчому містечку
В приемному і узькому
Кругу у дорогому
Ресторані ти бачиш
Діву молоду з шляхетним
Виглядом в задумі
В багатій сукні у вікна
З сумною посмішкою у
Роздумі сидить вона
Зовсім одна і
Вишуканим і чарівним
Шармом поділовому
Бье в чарівний ключ
Де наш песьменник
Бігав босими ногами
Шукав творив в репресіях
Він був і те далеке
Йде в минуле історіею
Бье у клін де наші
Вчать у школах
Біать далеко на вдогін
Вприемному і довгому
Творінні стримлінням
Бьють ущен віршовані
Рядки де рнас учили
Поважати роботу
Прожитих віків
Репресії голодомор тортури
АФГАН чорнобель у віках
І ті впроваджинії мури
Уже не будимо мінять
І трімнко йде наша культура
Знащадками ідемо ми в віки
Із покоління в покоління
Йде наша мудрість у народ
Іу реформах і законах в
Концепсії виликих наших
Надбанів ми будимо вирішувать
Питання в реформі наших
Відбуттів як в творчому віршованім
Проекті у звичаї друкуюься газети
Книги масові ключі концепсія
У праві йде законно і кличе нас
В концепсуальну правоту де
Наш народ уміе промовляти
І будувати ту свою мету у
Визначені ті угодидалеких
Звичаях століть у столкновіння
Звичаї народні в народних голосах
Ідуть в віки принципнее надбання
Звітуе в нове набуття жорстоким
Не людом пануе в визнані правди
Є життя і не добитися ні коли
Виликих довгих засланням
В повазі чуеш рідну мову де
Далекому житті століттями
Ми чуемо вітання в історію
Народних здобутів знов історичнее
Питання вирішуе мале визнання
Знань а люд в іміграцію що їде
І дурять український наш народ
І лише думка брехнями знов віє
І обіцяють щось своє де ті виликі
Починання у рьздумах в розмовах
Бьє у щен де буде слово промовляти
В пізнані знань законі де
Реформаторська угода в
Концепсії ви\ликих ідалеких сфер
Ми чуем в ресторанах мову із схемою
Виних тих проблем в державнім слові
Знову криза великими знаннями тих умов
Поглиблено шукають в тій промові
Критичнее зізнання тих розмов і
Мудре подобання у народі крилатими
Крильми чикають у законі ту
Діву молоду слова що прозвучали
Риторично ми чуем із далля які
Так довго промовляли в репресіях
Ми побували великії високії знання
В зізнанні чується народна мудрість
В державному народному бутті
У звичаях ідуть в минуле в
Мовчані кличуть вже роки


Рецензии