Поверни молод сть, Хрещатик

Поверни молодість, Хрещатик,
поверни відданість свою,
Чумацьким Шляхом між галактик
знов приведи мене к Дніпру

Де зріс я в спокою і тиші
серед палаючих свічок
каштанів, сонцем оповитих
та обіцяючи думок.

Де я, сбігаючи донизу
від Володимира хреста,
жив так закоханий у Місто,
яке ще є. І вже нема.


Рецензии