В божественному цвiтi

В божественному цвіті
Сад любові де
Крие вітром
Своя таєна в
Квітча і пахне
Тім чарівним цвітом
Ту молодість яка
Трохи згаса ідуть
У память вічьну
Що не згасне в
Серці у людей
Чудова марина
І в таемничості когось
Любов зустріне яка
Ніколи не в мира
Лиш в терпкім
Засніжинім тумані
Як хом чуть
Приемнії слова
Іде сидять закохані
На лаві чудова
Музика вона одна
І гарно затишно
У цілім світі де
Квітне сад і кожен
Рік його краса
Не полиша у радощах
Привітно ту молодість
Яку там побува лише
В печалі і загорнені
У квітах стоїть в фонтанах
У росі скульптури ті що
На віки-вічні що звирію
Кружляють журавлі
У таенстві задумі
Сад любові де квітнуть
Поетичнії слова
Там у руїнах у журбі
Колишній замок
Де мрії всі збувались
Там у мариві і видумці
Як звично з роси
Води що вітром плине
Час де розквітають
Інші квіти і нова пісня
Йде до нас лиш сад
Любові часу не підвладний
Годинми тече тихо ріка
І бьє фонтан зажурливо в
Розмові про таенство
Яке давно згаса а
Сад цвіте і розмовля
Віршами художники
Малюють і творять
У мріях сад таена
Звична в руїнах
Замок кличе нас
А сад любові
Мариною кинув
В тумані вітру
Чути запах квіт
Як мариво десь
Чуть привітно
Ту посмішку і
Проміжок століть


Рецензии