Чи э що на свiтi дорожче дитини...

******************************

Чи є що на світі дорожче дитини
-Зіроньки в небі,
-Чи квітів в долині?
Серце матусі скаже вам-ні,
Дитина дорожче всіх скарбів землі!
І зіроньок в небі,
І промінів сонця,
Що ранком веснянним
Сміються в віконцях.
Немає дорожче отих янгелочків,
Вранці які, йдуть до "садочків",
Всміхаючись нені чи сивій бабусі,
Дарують нам радість Іванки, Катрусі.
Дарують надію на щастя без края,
Сміливо в майбутнє життя заглядають.
Кличуть з собою в краіну чудову,
Знайому до болю, стежинку казкову...
Продовження наше - надія краіни,
Що може бути дорожче дитини!


Рецензии
ВЕЛИКОЛЕПНО!!!.. Браво!!!

(В заглавии "Е" укр. разверните)

Виктор Плут   19.05.2016 11:22     Заявить о нарушении
Так приятно,Ах!!!
С улыбкой

Зинаида Комарова   20.05.2016 15:25   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.