Сiмейне караоке

кохати за слово і бути відвертим,
для кого? для чого? я й досі не знаю,
скажи мені коротко і краще конкретно,
щоб не здалось що я «типу кохаю»,

для чого фрагменти із спогадів литих?
для кого потрібна та пляшка портвейну?
я досі сидів в нічних павільйонах,
і досі горів на тему «сімейну»,

здавалось в очах душа грала в покер,
а потім хотів «Батарейку» зіграти,
коли Лепса співала ти в «караоке»,
і думала, «що можна ще налапшати»,

«налапшай» мені що ти хочеш в Гвінею,
поїдь в один бік і залишся назавжди,
з папуасами випий хмільного «портвейну»,
щоб втекли від тебе твої негаразди,

залиш мені гіркий присмак на завжди,
спогади про себе «лапшу» і Гвінею,
я й зараз тікаю від своїх негараздів,
я й зараз горю на тему «сімейну».


Рецензии