Мамочке любимой!

Произведение написано на украинском языке, который является родным для моей мамы, а для меня только государственным...


Матусенько рідненька, моя єдина, мила,
Завжди в моєму серці плекатимєш любов.
У тебе відчайдушна та величезна сила,
З добра та милосердя складаєш ти вінок.

Ти - мати і людина зі значенням великим,
Лікуєш теплим словом куточечки душі.
І ніжне твоє серце - грайливе, веселкове,
Усміхнена та стримна ти у найважчі дні.

Люблю тебе так сильно, як місяць - ясні зорі,
Як ластівочка - сонце, як пелюстки - росу.
Душа моя знов в*ється з тобою на просторі,
І рухаюсь я вгору, здолавши висоту!!!


Рецензии