Г неколог чне кохання

Гінекологічне кохання- воно особливе
Тому, що ми бачимо те, що не бачать...
Жінок дуже файних, дівчаток строптивих
Товстеньких, струнких,веселих, гарячих,
з великим коханням та пристрастю вОгня,
Холодних, мов мертві пустелі Донбасу...
Під кулями бачимо ми жінок регіонів
Та їх почуття, та сльози, прикраси...
Гінекологічне кохання- воно особливе
Воно мов дорожче за Долю та постріл
У жінок гінекологів воля та сила...
А у коханок але про це поспіль.....
Лише Гінеколог тримає за душу
Та між великих пальцІв Серце знаходить...
Таке от кохання не хочу , а мушу...
таке от життя .... Має зустріч - хтось рОдить....


Рецензии