Судилище i суд

Устати всім! Судилище іде -
Сам Сатана на ланцюгах веде
Приречений на вічний послух люд,
Ляльок реаліті-абсурд-театру "Суд".

Всі - з пеленою страху ув очах,
В них смерть, жах - жар життя вже вчах!..

Лиш бранка і підсудна - вільна! Тут
Її свобідні дух і слово суд
Вершать над ляльководом. І в очах
Надіїних - життя. Пала вогонь, не вчах!

09.03.2016


Рецензии