8 Март

Рурсбала байрам саби
Шиниш хIеб лябкьухIели.
Хьунрас баркала бирис,
Нуша дигахъухIели.

ГехI ибил март бакIили,
Рурсби саби разили...
ХIуша ХIулкIухIелира
УркIи бирар паргъатли.

Халал баркала хIушаб
Исбагьи чархла дегIти,
Далай викIусра хIушаб,
ХIуша дила лерхIели.


Рецензии