Може наш терпець урваться

На майдані, на майдані
Зібралися ветерани
Із ОУН УПА, з АТО
Справжнє  лайно – болото.

Всі, немов скажені кати,
З ними важко розмовляти.
Їх постійним місцем стане
Площа Нелюдів майдану.

Якщо їх спитать «А хто ти»?»
Відповідь «Я з ідіотів.
Тобто  площа так зоветься»
Її назва нам до серця.»

Що сказати неборакам,
Посіпакам від Барака.?
На Донбасі ви незвані
Ваше місце у нірвани.

В схрони, в ляди все одно -
Ви непотріб  і лайно.
І не смійте тут з’являться:
Може наш терпець урваться


Рецензии