Iнтерпретацiя анекдоту

«Если третий муж бьет по морде,
Может, дело не в муже, а в морде?»


Поразок - хоч куди, звитяг - ніскільки.
Напевне, споконвічна в нас біда -
Нас хто не завойовували тільки:
Ляхи, Росія, шведи і орда...

А поки вороги собі лютують,
Ми нарікаємо на долю злу.
Нас скоро вже, напевне, завоюють
Аборигени з племені зулу.

 А що? Хай навіть так, а ми не горді!
Та точить думка гірше хробака:
Як третій чоловік дає по морді,
То, може, справа не в чоловіках?


Рецензии