***

Як полюбляю я шепіт
Зірок у небі в ночі.
Зоряні й чудові
Новини говорять вони.

Про Марс і Сатурн,
Юпітер і Нептун.
Про небо і море,
Про повітре чудове.

Про те, як живе
Луна і Сонце.
Про їхнє майбутнє
Чудове і гарне.

Також говорять
Чудові новини
Про наше майбутнє
Нашого Світу.


Рецензии