Цапова душа

   Цапова   душа

Душа   у  людини...
Слухач   запитає:
Вона   у   тварини
ТАкож  буває?
Бо   своєчасно
Визнати   мушу,
Що   згадують  часто
Про  цапову   душу".
"Так  то ж  переносно
Розмова   ведеться"
"Не  переносили.
Болісно б"ється!" 


Рецензии