Корова злизала

Корова   злизала

Як   звичайно   починали.
Зiйшлись  на  годину:
В   депутати  висували
Мiсцеву   людину.

Виступали,   хто   хотiв.
(На  дворi   -  негода).
I  про  шкоду   вIд   котiв,
I  холодну   воду.

Ось  патлатий,  майже  псих.
З  тих,   хто  не  при  владi,
Звинувачує  усіх
У   шаленій  зраді.

Далі,  мов   читає  вірш,
Чи  то  казку   пише:
«Напрацьоване   раніш
Мов  корова   лиже! «

І   питань   уже  не  мали.
Все  -  «У  ліс   по  дрова».
Та  спитали  раптом   з   зали:
«Чи   живА   корова?»

І,  «шедевром»   над  усе,
Коли  тиша  стала:
«Чи   зжувати  встигла  все,
Що   колись  злизала?»


Рецензии