душа

все знов стає пустим .
фатальні помилки збивають з ніг
замість човна у океані
тобі належать адські  сто доріг

у тебе зі спини ламали крила
душа летіла в воду з висоти
для нього ти не будеш більше "мила"
а він для тебе "золотим"

вовки співають ,соловей і плаче нива
а ти із пляшки п*єш брудне вино
плювати,що лице твоє вродливе
зате душа ,як з*язувалося,гівно.


Рецензии