Берж ть кра ну р дну

Бережіть країну рідну,Україну милу,
Бо вона в тяжкі хвилини надає нам сили,
Наділяє нас натхненням, з прірви підіймає
І єднає в одне ціле всіх, хто забажає.
Бережіть родючу землю, бо то її тіло,
 Бережіть річки співучі, бо то її жили,
Бережітьпісні народні, бо то її голос,
Бережіть казки та вірші, бо то знання колос.
Нас багато, а вона мати нам єдина.
Ми всі серце і душа в нашій Україні,
То ж якщо забудемо мову солов’їну
І як над Карпатами звук тримбіти лине,
Як дзюрчать дзвінкі струмочки, спів птахів лунає-
Значить наша Україна як свіча згасає.
Так несіть любов до неї від батька до сина-
Хай живе і розквітає наша Україна!!!


Рецензии
http://www.youtube.com/watch?v=rUV1ICeNTNg&t=16s

Это ссылка на видеоролик у этому стиху

Ольга Короленко   29.05.2020 21:30     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.