Про маму

Мама, матуся- це непросто слова.
Це найрідніша людина моя.
Вона ночей не доспала
і колихала, і сповивала,
і все найгарніше
на цьому світі
для мене давала.
Матуся святая моя!
Ти в мене єдина,
одна ти така!
Ти люба, ти мила,
та тільки пойми,
що ти найцінніший скарб
на нашій великій Землі.
Мамочко, славна моя!
Ти найблища у мене рідня.
Я любитиму завжди тебе,як й помру.
Все ж ти лишишся частинкой тому.
Мама не прості є слова,
а діамантові та чарівні.
Хто часто говорить їх
і не забува.
Той буде щасливий завжди!...


Рецензии