прекрасная девушка

Спинились думки і час затримався,
Коли твоїм чарам, я взяв і піддався.
Ти ніжна, як квітка, яскрава веселка,
І посмішка сяє, як світло в люстерку.
І чуть, як вогонь, в душі не гасне,
Хіба так буває? В тобі все прекрасне.
Ти долі дарунок і Бога творіння,
Настільки чарівна, омана, видіння.
Роса, як на сонці, блищить кольорово,
Так очі твої, такі фіалкові.
Щодня виглядаєш, як королева балу,
Така тендітна й водночас зухвала.
В тобі поєднались і воїн і леді,
І це поєднання одразу я вгледів.
Ти зірка на небі, перлина в воді,
Ти ангел, що ходить по твердій землі.
Прекрасна дівчина, мистецтво краси.
Твій голос, як пісня, бере до душі.


Рецензии