Незабравими нощи

Летят снежинките във сребърен обков -
една след друга ги събирам в дланите,
зрънце подир зрънце гълтам твоята любов
и не мога да заситя своите желания...

На мен подаръци вълшебни ми не трябват -
нуждая се от нежност, топла като глътка вино,
в горещите прегръдки да ме грабнеш
и всяка нощ за нас да е незабравима...

05.01.2015 г.
("От първо лице", София, 2015 г.)


Рецензии