page 355

I opened the page three, five, five.
"My life in Christ" of Ioann,
and I found the exact answer
to what I was trying to find:

When you are in illness, distress -
and want to live more - then accept
what God has prepared for your life -
cause He does better than all you could plan.


***

на странице открыв три, пять, пять -
"Моя жизнь во Христе" Иоанна-
ответ верный смогла прочитать,
на вопросы, что долго искала:

если ты заболел и уныл,
хочешь дольше прожить - то прими
то, что Бог принесет в твою жизнь,
это лучше всех планов твоих!


Рецензии