Вислухай

Любов мою, слова моi сердечнi,
Не зупиняй, нехай водою лються,
Хай вiдчуття вiдкриються таэмнi,
А люди мабуть з мене посмiються.

Не зупиняй, ти вислухай, благаю,
Я помилку роблю, але кохаю.

Скажу уперто те що вiдчуваю,
Занадто швидко серце вiдкривая,
Я тебе дуже щиро, щиро так кохаю,
Тай серце швидше б*эться зустрiчая.

Полум*я дущi нехай не згасне,
Для тебе сонечко хай свiте ясне.

Якби з ненацька де пiдслухав ти,
Нi, я сама дущi  те полум*я вiдкрила,
Ти маэш силу, якщо бажаэш погаси,
Але все те менi давало крила.


Рецензии