Ти не моя помилка

Пам'ятаєш ті обійми, ті теплі часи,
Вони нічого не значущі.
Тепер, коли ми по різні боки,
Землі не вмирущі.
Той ніжний погляд віч-на-віч,
Та відчуваєш світло голосу його.
І купа сліз за ніч,
Й вічність буде він твоїм.
Та тільки часу більш немає,
Час витік з рук немов вода.
Коли одна біда в житті не шкода,
Шкода коли усе життя біда.


Рецензии