Родимка

Заховалась біля шиї родимка-
Чорна наче маківка блищить...
А мені до серця лише сходинка,
Припаду до нього в одну мить!

Поцілую, пригорну до раночку,
Пристрасть заховаю серед вій...
Колихає вітерець фіраночку-
Як із казки добрий чародій...

Розтривожу почуття до донечка,-
Розфарбую ранок в кольорах...
Посміхнусь до тебе, як до сонечка-
Ніжність переллю в своїх словах...
05 03 2016 г
Вікторія Р


Рецензии