Про не розпущене

Я, щодумку тебе відпускаю,
розпускаю немов полотно,
Знову й знову торкаюся краю--
де ж початок... згубився давно.

Розпускаю легкими петлями
так майстерно нав'язану долю.
Розлітаються думки нетлями
в обертах вікового сувою.

Розпорошила в пил навіяне,
(як мотала клубками спомини)
та й угледіла щось не мріяне
в дивнім сяйві миттєвого променя.
(ХТ 8.06.2015)


Рецензии
Майстерно! Справжня лірика! Дуже сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   05.03.2016 11:37     Заявить о нарушении
Дякую, Артуре, за приємну критику!)

Хт Ксения Тим   21.03.2016 01:49   Заявить о нарушении