Несе мене життя рiка

Несе мене життя ріка,
Та де він, мій причал?
Ніхто мене там не чека
Ніхто  не зустріча...
Стоять порожні береги,
На обрії заграва.
Нема, виходить ворогів,
Та й  друзів вже не стало...
Біліють хати, де не де,
Давно в них не живуть....
Та все ж таки життя іде,
І я, ще на плаву.
Пливуть роки, пливуть віка,
Чудовий краєвид....
Несе мене життя ріка,


Рецензии